A weboldal helyzete

Volt egyszer egy (OKJ-s) multimédiafejlesztő tanfolyam az Úr 2008/09. tanévében. Kezdetben még csak elfértek az ismeretek egy asztali számítógépen, de a vizsga közeledtével már szükség volt a tanultak "élesben" való bemutatása is. Így aztán a Studio VITAE Kft. jóvoltából szert tettem egy dinamikus tárterültre a gfarago.vitae.hu aldomain-on. Itt készült az első interneten működő weboldalam és ezen próbálgattam a különböző technikai trükköket, valamint ezen ahelyen működött a szakdolgozatom témájaként elkészített első "igazi" - a Békefenntartók Bajtársi Közhasznú Egyesülete (BBKE) számára készített - honlapom is.

Aztán a tanfolyamnak vége lett. Papírom is van, de "fizetős" munka nemigen akad. Társadalmi munkában elkészítettem a BBKE végleges [bbke.hu] honlapját egy új szolgáltatónál. A weboldalamon - szintén szívességből - létrehoztam két honlapot az általános iskolás [gfarago.vitae.hu/64kezd] és a középiskolás [gfarago.vitae.hu/64kezd] találkozóink szervezéséhez, amit azóta is előszeretettel használnak.

2010 elején elérkezett az ideje a weboldal megújításának. Az új dizájn már nem hasonlít az elődjére és a technikai megoldások is "érettebbek". A régi anyagokból néhányat nosztalgíából meghagytam. A szakdolgozatom szöveges részét és a honlap tartalmát is zip-pelve letároltam - hátha valaki kíváncsi rá. Meghagytam a BBKE honlap részekén működött FÓRUM-t, hogy legyen hol "eszmét cserélni".

Szándékaim szerint a továbbiakban is itt próbálom ki az újabb technikai trükköket és ha akad valami érdekes téma, azt is közhírré fogom tenni. Az itt megtalálható információ - a weboldalra történő hivatkozással - szabadon felhasználható

Ha valakinek van valami észrevétele, írjon E-mailt, vagy hívjon a 100001110011110011000010100101010110 mobilszámon!

A weboldal a wfiedler ingyenes websablon alkalmazásával készült. Ajánlott böngésző: Firefox 3.x