... a folytatás már nem stimmel! Vállainkon nemhogy "huszonöt év terhe már", de 2010-ben valamennyien betöltöttük a hatvanat! Hatvannyolcban még úgy gondoltuk, mi sosem öregszünk meg. Végül is most sem vagyunk "öregek", csak az érettségi találkozóink száma lett nagyobb.

Évfolyamunkban két szakközépiskolai osztály volt, az "A" osztályba jártak a kollégisták. Az a körülmény, hogy nemcsak az iskolában, de utána is mindig együtt voltunk, meg az akkori szigorú kollégiumi élet méginkább összezárt bennünket. Mi persze próbálkoztunk tágitani a határokat, nevelőink meg igyekeztek kordában tartani bennünket. Tették mindezt emberséggel és szeretettel. A szigorúság ellenére jól éreztük magunkat és összetartó közösséggé váltunk. Érettségit követően ugyan szétváltak útjaink, de a találkozók alkamával, legkedvesebb tanárainkkal együtt, mindig nagy számban jöttünk össze, amelyeken, a személyes sorsokról történő érdeklődésen túl, mindinkább az együttlét öröme és a feltöltődés érzése hatott át bennünket.
     Aztán a 35. éves találkozó 2003-ban nem jött létre, mert ezen események főszervezője, lelke és motorja - Seres Erzsébet - tragikus hirtelenséggel hagyott itt bennünket. Az általa összegyűjtött címekhez, elérhetőségekhez nem tudtunk hozzáférni. 2008-ban is csak egy tucatnyian "verődtünk össze".

Az élet márcsak ilyen. De az igény a találkozásra talán még erősebb, mint valaha. Az idő haladtával egyre nagyobb szükségünk van annak megerősítésére, amit a középiskola alatt útravalóul kaptunk és vezérelt bennünket idáig. Ez a weboldal abból a célból készült, hogy ennek segítségével szorosabbá füzzük meglévő kapcsolatainkat és akik "elvesztek" azokat is megtaláljuk.

A weboldal használata

A  TABLÓ  segít feleleveníteni az osztálytársaink arcait. A  IV.A  menűpontban megtaláljátok az osztálynévsort azoknak az elérhetőségeivel, akiket sikerült elérni. A  FÓRUM  menűpontban ezen a weboldalon keresztül üzenhettek egymásnak. A  FALIÚJSÁG  oldalán találhattok további híreket, fotóalbum hivatkozásokat, és minden mást amit tudatni szeretnétek a többiekkel. A  TOLDI  menűpont elvezet a régi iskolánk mai honlapjához.

Keress minket a Facebookon is!